Zoeken.nu Home Meld uw bedrijf gratis aan Inloggen Zoeken en boeken van hotels Plaats een persbericht Bedrijven adverteren Bedrijven Bedrijven klantbeoordelingsmeter Help/Faq Bedrijven zoeken
Zoeken.nu bedrijvengids
Klantbeoordeling van:
meer info...

LemonGrass Health Massage
Piet Heinstraat 110
2518CM
DEN HAAG
Nederland
06 2089 1712
www.lemongrasshealth.nl
row_gray Klantbeoordeling over LemonGrass Health Massage:

Algemene indruk: 8.9 Algemene indruk
Klantenservice: 9 Klantenservice
Prijs / Kwaliteit: 9.2 Prijs Kwaliteit
Gemiddelde score:

9
 


Wat vindt men van LemonGrass Health Massage? Plaats de klantbeoordelingsmeter en laat anderen spreken!

Laat uw klanten spreken Bent u de eigenaar van LemonGrass Health Massage, laat dan uw klanten voor u spreken en plaats onderstaande klantbeoordelingsmeter op uw website!

Een aanbeveling door een klant is meer waard en goedkoper dan de beste reclame! Vraag daarom uw klanten een recensie over uw bedrijf te schrijven en laat uw klanten voor u spreken!

Kopieer en plak onderstaande HTML-code op uw eigen website en laat iedereen meestemmen!

Code:
Kies hier andere formaten en kleuren...


Klantbeoordelingsmeter

Lees hier de klantbeoordelingen over LemonGrass Health Massage:

row_gray
1. Gisteren naar deze zaak geweest via whatsapp een afspraak gemaakt, veel last van nek schouders en rug, ben geholpen door Tin, en die voelde precies waar ik last van had, top vrouwtje wat een kracht in die handjes ik ga zeker vaker perfecte behandeling

2017-06-19 - Pieter, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
2. De massage is stevig en met zorg. Een aanrader.

2017-03-04 - Ron, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 6
row_gray
3. Ik kom vanwege chronische schouder-, nek- en rugklachten bij Lemongrass en na 1, 2 of 3 sessies zijn de pijnklachten helemaal weg: top! Verder is het er schoon en rustig, en hangt er een prettige sfeer.

2016-09-01 - Maartje, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
4. Echt heel goed! Al lang last van mijn nek en schouders, manueel therapeut kon er weinig aan doen. Een paar sessies bij Natty en alles is weer ontspannen en normaal. Een enorme verademing... dankjewel Natty !!

2016-08-22 - Dave, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
5. Vroeger ging ik naar de fysio, nu ga ik naar Lemongrass. Bij de fysio krijg ik oefeningen (ook belangrijk), maar als ik naar Lemongrass ga dan ben ik meestal direct van mijn klachten af. Natty gaf mij een een paar tips die echt werken, die mijn doktor en fysio nooit hebben genoemd.

2016-05-06 - Randy Hak, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
6. Al jaren lang van het kastje naar de muur gestuurd en bij de reguliere artsen nul op rekest gekregen. in het ziekenhuis een briefje meegekregen met oefeningen voor mijn voet, fysiotherapie met shockwave behandelt daar heb ik enigzins baat bij gehad. In deze periode van 6 jaar nu is actieradius met lopen van 300 meter per dag opgelopen naar 3 km maar nog steeds veel pijn met lopen, met alle problemen van dien verkeerd lopen resulteerde in een hernia, overgewicht, cholesterol etc etc Na 4 pijnlijke ervaringen bij lemon grass was deze week de revelation ik kon een uur lang pijnloos lopen mijn leven is verandert dank zij lemon grass waarvoor mijn dank

2016-01-26 - A. Overklift, Den Haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
7. Heel vriendelijk en de medical massage helpt tegen lichaamspijnen. Mijn hernia is hierdoor minder.

2015-11-30 - Rekha, Den Haag

algemene indruk: 8 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 7
row_gray
8. Lemongrass is fantastisch, ik zou er elke dag wel heen willen. Er werken zulke lieve professionele dames. Ik hoef niet eens te zeggen waar ik pijn of spanning voel. De massage is elke keer anders, daar leid ik uit af dat de masseuse aanvoelt wat ik op dat moment nodig heb. Je wordt stevig onder handen genomen maar daarna voel je je als herboren!

2015-11-14 - Desiree, Den Haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
9. Natty is really friendly, dedicated and patient! The massage is helping me also!

2015-10-29 - Sharineé, Den Haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
10. Natty is the greatest masseuse I have come to known. She is such an expert in the anatomy of the human body. I've had a lot of different massages at different places, but nobody can what she does. She really reads the body and knows where your pain is located without you telling her.I like that she is not just following a massage procedure. She will read your body and apply the type of massage your body needs. She has helped me relieve the pain in my body. Also she is sooooo funny and kind. So I would advice everyone to go to Natty.

2015-09-29 - Anouschka, Voorburg

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
11. Netty heeft mij super goed geholpen. Erg professioneel, deskundig en zeer sympathiek. Netty is the best! Thanks a lot.

2015-08-03 - Gol, Den Haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
12. Net mijn eerste ervaring achter de rug. Natty vroeg regelmatig of het pijn deed en dat deed het af en toe ook wel waar we samen om moesten lachen. Ik vooral nu, wat een heerlijk gevoel in mijn lijf. Na de pijn kreeg ik liefdevol een warmte kussen op de zere plek en nu heb ik het gevoel dat ik kan vliegen! Wow wat fijn..ik ga zeker snel weer terug!

2015-07-31 - conny schoonen, den haag

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
13. Ze weten wat ze met mijn rugpijn aan moeten moeten. Vriendelijke dames en uitstekende masseuses.

2015-03-19 - Mareli, The Hague

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
14. Jaren achtereen kwam ik voor mijn maandelijkse massage bij een internationale Chinese keten in het centrum van Den Haag. Maar sinds deze in handen is van een nieuwe eigenaar, is hun kwaliteit sterk achteruit gegaan. Sinds mijn eerste ervaring vandaag bij LemonGrass, kan ik oprecht zeggen dat ik een geschikte alternatieve locatie heb gevonden, waar ik hopelijk nog jaren zal komen !

2015-03-13 - A. Massing, 's-gravenhage

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
15. I have chronic shoulder and back pain, so I need massage wherever I am. After coming to the Hague, I have started exploring different places and this is by far the best I have found and I am a regular now. Very authentic, yet reasonably priced. Very recommendable.

2015-03-10 - Kim, Den Haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
16. Geweldig deze massage salon! Hier gaat het om de massage vriendelijk en professionele medewerkers. Je krijgt hier echt waar voor je geld!

2015-03-09 - Peter, Scheveningen

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
17. Beste thaise massage die ik ooit heb gehad. Eerst door Natty na 1 keer verlost van tintelingen in mijn linkerhand. En vandaag door een collega van haar zeer goed gemasseerd. Ik heb in het verleden vaker thaise massages gehad, maar ik ga voortaan naar deze salon! In 1 woord, fantastisch!!

2015-03-05 - Michel, Den Haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
18. Door de uitstekende kennis van het menselijk lichaaam en de verbanden tussen de organen en zenuwen heeft Natty niet alleen de mij bekende knooppunten behandeld maar ook knooppunten ontdekt die ik niet bemerkt had maar er wel voor zorgden dat ik onder andere met behulp van Hoofdholtes losgekregen heeft. Dit was met behulp van 1 week stomen en neusspray niet gelukt. Heb je gezondheidsproblemen dan kan ik Lemongrass van harte aanbevelen. Al eerder hebben ze mij verlost van dagelijks gebruik van pijnstillers voor hoofdpijn!

2015-02-18 - Linda, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
19. I had it for the first time last week. After few days very relaxed and not such painful back as before. Great job. Will go there on regular basis.

2015-02-12 - Lejla, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
20. Natty heeft heel vaste/krachtige handen en vingers, gecombineerd met een diep inzicht in het menselijk lichaam. Als ik ergens pijn heb, ga ik langs. Zo ben ik afgelopen twee jaar al geholpen met mijn kniebanden, mijn nek en armen! Echt top! Dank je wel Natty!!

2015-02-07 - Gerard, Voorburg

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
21. Al jaren worstel ik met nekhernia gerelateerde klachten. Na 3 bezoeken aan Lemongrass is de vermindering van pijn en tintelingen spectaculair. Mijn dank is groot!

2014-12-13 - Bas, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
22. Top, ik heb vele massage gehad en deze is gewoon erg goed qua prijs kwaliteit en ook heeft Natty een originele benadering en oprecht de wens je beter te maken.

2014-10-16 - Waldo, Den haag

algemene indruk: 7 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
23. Heerlijk om professioneel en 'holistisch' behandeld te worden tijdens de Thai Medical Massage. Mijn lijf moet veel presteren als Personal Trainer en Cranio Sacraal Therapeut. Zo af en toe ben ook ik toe aan een 'onderhoud'. Mijn eigen klanten raad ik dan ook LemonGrass aan, want wat zelf goed voelt geef ik ook graag door.

2014-09-30 - Gabriela, Den Haag

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
24. Kom hier al 1,5 jaar iedere maand, soms vaker. Natty 'leest' zoals Gijs hieronder ook al schrijft je lichaam. Weet precies waar wat zit en als ze het aanraakt weet ze o.b.v. je reactie wat ze er wel/niet mee moet doen om het 'beter' te maken. Echt top! Dikke aanrader!

2014-08-02 - Louis, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
25. Een aantal keer al geweest. Vriendelijke dames, heerlijke massages, rustige omgeving. Echt een aanrader! Prijzen zijn netjes. Het enige dat misschien handiger zou zijn is als de dames de Engelse of Nederlandse taal wat beter zouden beheersen.

2014-03-24 - Sylvie, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
26. Ik ben gisteren naar lemon Grass healt massage geweest voor een uur. Ik moet zeggen, dat het mij bijzonder goed gedaan heeft. Ik ga nu elke maand voor 2 uren. Is zeker een aanrader!

2014-02-17 - Ilse ghogli, Den haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
27. Een hele goede massagepraktijk. Eindelijk van mijn tintelingen in mijn been verlost.

2014-01-27 - Rob, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
28. De Thaise medical massage was uitstekend!

2013-08-19 - Liandra, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
29. Ik had hoge rug/schouder en nek klachten. Ik ben hier begonnen op aanraden van een vriend. Ik heb toch de behandelingen van twee uur genomen, omdat dan verschillende technieken kan toegepast kunnen worden en andere lichaamspunten behandeld kunnen worden waar eigenlijk de oorzaak ligt. Ook bleek na gesprekken dat een deel van de oorzaak lag in mijn darmen vanwege mijn eet en drink gewoontes. Ik moet dat ik nu sinds de laatste behandeling nog pijn vrij ben en mijn nek en rug normaal bewegen. Allemaal zeer professioneel en vriendelijk met een goed advies.

2013-08-03 - Jimmy, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
30. Hele goede massages. Vooral de tok sen massage is een aanrader als je echt vast zit. Ook de voetmassages en Thaise massage is een aanrader.

2013-07-30 - Marjorie, Den haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
31. Natty is een zeer kundige masseuse, ze weet precies hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt. Ik kreeg een medische massage en het heeft zeer geholpen. Geen heel intake gesprek zoals bij de fysio, Natty 'leest' gewoon je lichaam en weet precies de pijnpunten te vinden. Fenomenaal! Ik kom zeker vaker terug.

2013-06-22 - Gijs, Den Haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
32. Zoals je het gewend bent als je naar een thaise massage gaat. Helpen je van je klachten af als je die hebt. Vriendelijke dames! Ik ben ondertussen wel wat gewend als het om massages gaat en ik blijf hier altijd terug komen! Nattie is mijn vaste masseur! topper!

2013-06-13 - Fabian, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
33. Heerlijke voetmassage gehad van Poe (aardige en lieve vrouw)! Het is er schoon, netjes en professioneel! Volgende week een afspraak gepland voor een Thaise olie massage, zie er nu al naar uit!

2013-05-21 - Awodawo, Den haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
34. Ik had al meer dan 10 jaar een chronische pijn in mijn schouder en taille. Daarvoor ging ik 2 keer per week naar de fysiotherapeut. Later kreeg ik daar nog pijn bij in mijn rug en gevoelloosheid in armen en vingers. Vrienden van mij adviseerden mij om eens naar LemonGrass Health Massage te gaan. Toen ik daar kwam behandelde de masseuse Natty mij met ondermeer een speciale hamertechniek (Tok Sen) en drukpunten massage. Na het eerste bezoek was de pijn al aanmerkelijk minder. Na het tweede bezoek was mijn schouder nagenoeg pijnloos geworden en mijn arm voelde krachtig aan. Ook in mijn taille was de pijn bijna verdwenen. Volgende week ga ik weer terug voor een twee-uur behandeling. Langs deze weg wil ik Natty heel erg hartelijk bedanken!

2013-05-20 - Ferry Meininger, Den Haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
35. Beste massagesalon die ik ken! Natty weet precies wat ze doet en voelt precies aan waar het fout zit. Ik heb heel veel last van RSI gehad in beide armen/polsen/handen. Naast massages heb ik ook nog tips gekregen voor oefeneningen om mijn spieren weer goed te krijgen, en dit helpt echt! Als mijn klachten volledig over zijn zal ik nog steeds iig elke maand hierheen gaan om mijn spieren in goede conditie te houden.

2013-05-04 - Anonymous, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
36. Ik ben zojuist terug van een medische Thaise massage met een goed gevoel. De masseuse vroeg bij ontvangst naar specifieke klachten. De massage werd diep in de spieren gegeven. Pijnpunten werden met aandacht behandeld, goed doorgedrukt/losgemaakt en na afloop nog een kopje thee gekregen.

2013-03-23 - Marcel S, Valkenburg

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
37. Wij hebben al een aantal massagesalons bezocht in Den Haag, deze springt er qua vakkundigheid en professionaliteit positief uit. Daarnaast zijn het gewoon erg leuke mensen waarbij je je snel op je gemak voelt.

2013-03-17 - Bert & Petra, Den Haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
38. Heel goed. Eindelijk een massageplek in Den Haag gevonden waar je werkelijk heel goed wordt behandeld. Ik kamp al geruime tijd met pijn in de onderrug. Ik werd geholpen door Natty, een aardige en zeer deskundige vrouw die als snel begreep waar de pijn zat, waar hij vandaan kwam en hoe hij effectief behandeld moet worden. Ik voel mij herboren. Bedankt.

2013-03-15 - Evelien , Rotterdam

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
39. Vandaag voor de vierde keer naar Lemongrass geweest omdat ik ontzettend last van mijn onderrug had. Het was prima behandeld en was er heel goed, ik heb geen last meer van , Natty en dames zijn ook erg vriendelijk. Ik ga zeker terug voor. Natty heel erg bedankt!

2013-03-09 - Andrew, Rotterdam

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
40. Ik ben met 3 vrienden naar hier gekomen voor een medische massage. Van binnen zag er schoon uit. De mensen waren erg vriendelijk. En natuurlijk de massage was erg lekker. Het is een aanrader!!

2013-03-04 - Claire, Den Haag

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 8
row_gray
41. Perfecte massage!! Heerlijk lekker ontspannend.

2013-01-24 - Pascal, Utrecht

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
42. Goede massage. Ik dacht dat ik maar 1 pijnlijke plek had in mijn lichaam. Ze vonden er nog meer. Lekker behandeld. Aardig personeel. Toptent. Ik heb voor volgende week direct weer een afspraak gemaakt maar nu voor 1,5 uur.

2013-01-12 - Peter, Den haag

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
43. Ik ben gisteren voor de 3 de keer een heerlijke massage gehad ik kwam met rug klachten ik kon bijna niet lopen van de pijn nu voel ik mij weer heerlijk wat een uithoudings vermogen heeft zij zij heeft mij 2 uur lang gemasseerd na afloop lekker bakkie groene thee gedronken. Lemongrass heel bedankt!

2013-01-10 - ่Jaan, Den Haag

algemene indruk: 1 | service: 1 | prijs / kwaliteit: 1
row_gray
44. Ik heb een hele goeie massage gekregen hier!!Ik ben zeer tevreden!

2012-12-15 - camelia, den haag

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
45. Ik zocht een goeie thaise massage salon op via internet en kwam bij deze terecht. Snel heb ik last van mijn schouders nek en bovenrug, en ik zag dat ze met de Tok Sen behandelen (een rubber hamertje), en dat deed deze vrouw op de plekken waar me spieren heel hard waren, en dat hielp echt. Een hamer klinkt gek maar het was gewoon een klein rubber hamertje. Net wat beter om het ergste punt op het lichaam los te maken.

2012-11-26 - Emma, Den haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
46. Medische massage gehad voor mijn schouderpijn. Dat hielp heel goed. Onlangs Tok Sen geprobeerd. Dat is werkelijk heel goed en helemaal niet pijnlijk. De schouderpijn is bijna weg. Zeer professioneel. Fijne rustige sfeer en aardige dames.

2012-11-25 - Manon, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
47. Vandaag is Natty mijn been met een hamer te lijf gegaan! Ik was een beetje angstig maar het viel enorm mee. Sterker nog, het is een stuk minder pijnijk dan wanneer er direct op zere plekken gedrukt wordt. En het belangrijkste: de pijn is afgenomen. Een aanrader!

2012-10-17 - Elske, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
48. I have problem long time about my muscular schoulder and back pain, I went to Lemongrasshealth for Medical Thai Massage a few time ago. Natty is advised new "Tok Sen" dat is special techniques with vibrating.First I was thinking too hurt and it would not be nice. After Tok sen massage is likely to get to the root of the issue and fix it. It is however not a feel good type of relaxing massage.It is intended to be therapeutic and very firm pressure is applied with fingers, elbows, knees as well as using smooth blunt Rubber Hammer tools.These techniques allow the therapist to get deep into the tissue. she is very knowledgeable about the musculo-skeletal system. She is able to help me with my pain. If you have feel pain or chronic physical problems " Tok sen " is alternative to help you to relieve pain.

2012-10-03 - Nan, Den Haag

algemene indruk: 8 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
49. Elke keer als ik Lemon Grass een bezoek breng dan is de ontvangst zeer hartelijk. Met of zonder afspraak of na een drukke dag toch nog even een half uur voor sluitingstijd binnen komen is vaak geen enkel probleem. Massages zijn erg goed en ontspannend. Gisteren voor het eerst de medische hamer techniek (Tok Sen) ondervonden. Ik heb me werkelijk waar nog niet eerder zo ontspannen gevoelt. Het proberen waard of voor herhaling vatbaar!

2012-10-02 - Tim, Den Haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
50. Jaren bij de fysio gelopen voor mijn rug, met weinig resultaat. Nu bij LemonGrass Massage geweest. Na 60 minuten medische massage was mijn pijn grotendeels weg. Geweldig !

2012-10-02 - Roy, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
51. Fantastische massage van 2 uur gehad! Ik was een beetje bang voor de een thaise massage omdat ik had gelezen dat deze zeer pijnlijk kan zijn. Maar bij Lemon Grass was de balans tussen ontspanning en pijn precies goed. Ik voel me als herboren en ga hier zeker vaker naartoe.

2012-07-18 - Catelijne, Delft

algemene indruk: 10 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
52. In drie keer van mijn rugpijn af. Toverhanden en -voeten! Echt een aanrader.

2012-06-30 - Bram, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
53. Voor mij een van de belangrijkste ontdekkingen van het afgelopen jaar. LemonGrass Health Massage is een bijzonder goede praktijk voor massage van pijnlijke lichaamsdelen. Ik sukkel al een hele tijd met een zeurende pijn in mijn rug en benen. Op advies van de huisarts en fysiotherapeut ben ik oefeningen gaan doen. Het hielp niet veel. Bij mijn eerste bezoek aan LemonGrass werd ik geholpen door de zeer vriendelijke en zoals later zou blijken, zeer deskundige Natty, eigenaresse van de zaak. Na het vinden van de pijnpunten en de diagnose van de klachten heeft zij mij op een wonderlijk goede manier gemasseerd en veelal niet op de pijnlijke plekken maar om de plekken waar de pijn vandaan komt. Ze noemt dat Thaise Medische massage. De pijn is nu nagenoeg geheel verdwenen, maar ik kom nog elke twee weken terug voor onderhoud. Als het goed blijft wordt de frequentie groter. Wat ben ik blij. Dank je wel Natty.

2012-06-27 - R. de Jong, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
54. Er werd niet zomaar een standaard Thai massage gegeven maar de massage werd op mij afgestemd. Waar doet het pijn? Waar is het stijf? Heb je ergens last van? Ik ben inmiddels meerdere keren geweest en ben dik tevreden over de kwaliteit.

2012-06-18 - Ben, Den Haag

algemene indruk: 8 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
55. Wanneer ik gemasseerd wil worden dan wil ik niet over een week maar nu of hooguit over een paar uur. Geen probleem bij Lemon Grass Health Massage. Je belt en hoort direct wanneer je kunt komen. Bij binnenkomst schoenen uit en er staan pantoffeltjes klaar. Moet je even wachten dat wordt je iets te drinken aangeboden. Voor de massage wordt gevraagd wat voor massage je wilt, of je gezondheidsklachten hebt etc. En na de massage krijg je weer wat te drinken en ga je even zitten om bij te komen. Gisteren ben ik weer geweest. Natty bedankt en tot de volgende keer!

2012-06-05 - R, Den Haag

algemene indruk: 8 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
56. I have been there this morning for the pregancy massage. Not only it was great, but most of the pain and heaviness is gone. The woman doing the massage knew what she was doing, was very nice and everything was perfect. And the place is clean, smells nice and it gives a very good vibe! Pregant ladies, do not hesitate and go!

2012-05-27 - Nayra, Den Haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
57. Goede persoonlijke massage . Geweldige gastvriendelijkheid!

2012-05-20 - W, Den Haag

algemene indruk: 8 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
58. Door Natty behandeld aan kwaaltjes waaraan ik inmiddels 'gewend' was geraakt zoals een pijnlijke elleboog en kniepijn. Is na een keer al enorm veel minder!!! Een fysio bewerkt alleen het pijnlijke punt, hier gaat heel je gestel in de revisie.. heerlijk! Ga volgende week weer en daarna regelmatig voor 'onderhoud'. Ik ben heel blij met Lemon Grass!!

2012-05-17 - Wendy, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
59. De hoofdmassage was heeeerlijk! Ontvangst en begeleiding was voortreffelijk.

2012-05-08 - Albert, Hengelo

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
60. Wekelijks ga ik voor een massage naar LemonGrass Health Massage. Het is een zeer professionale salon met uitstekende service. De masseurs zien er verzorgd uit en het is zeer rustgevend. Een aanrader voor iedereen uit Den Haag!

2012-05-06 - Dinja, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
61. Ik kom hier nu een jaar! Ben zeeeeer tevreden over de dames! Natty weet goed om lichamelijke klachten te verwijderen. Wanneer ik ergens pijn heb, bel ik Natty, ik kan meestal meteen komen en ze masseert gericht op de pijnlijke plek. Volgende dag zijn de klachten in zeer grote mate verminderd! Naast goed is ze ook nog een heel aardig en service gericht! Ga zo door dames en aan alle klanten! Kom eens langs! U zult geen spijt hebben. De zaak is ook erg hygienisch en netjes!

2012-05-03 - Nicole, Rotterdam

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
62. Twee jaar geleden had ik last van mijn been en onderrug.Donderdag middag had ik een Thaise massage gehad voor 2 uur door Natty .Het was erg goed en de massage was precies hard genoeg.Haar massagekwaliteit vond ik super en ik was erg tevreden.Na 3 dagen had ik geen pijn meer.Volgende week ga ik weer voor onderhoud. Natty hartelijk bedankt!

2012-04-30 - joop, Roterdam

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
63. Ik ben al lange tijd klant bij Lemongrass. Gisteren ging ik ook weer voor Thaise massage dat het was nog veel tevreden. De salon was netjes en schoon. Echt heerlijke massage gehad en erg lekker thee. Natty bedankt!

2012-04-23 - John, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
64. Mijn ervaringen met spiermassages bij Lemongrass . Ik had last van mijn schouder en rug, ik ben door Natty gemasseerd dat heeft ze prima behandeld . Ze is zeer goed. En ik had er geen last meer van. Natty is ook erg vriendelijk en heel erg bedankt.

2012-04-22 - Nida, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
65. Nu heb ik twee maal een behandeling geboekt bij LemonGrass voor Thaise Massage door Natti en ik vond de massage heerlijk. Ik had wat last van schouder en heup. Wel was de eerste keer erg pijnlijk door de drukmassage, maar de tweede keer was prima. Beide keren was de geboekte tijd overschreden. Verder is het een prima massage. De salon is netjes en heerlijke thee. Ik zal nog een keer komen.

2012-04-06 - Ahmad, Scheveningen

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
66. Ik ben al een paar keer bij LemonGrass Health in de Elanstraat geweest voor een Thaise massage door Natty en ik ben zeer tevreden. Ze heeft het echt helemaal en ze heft kracht in haar vingers en ze weet precies de plekken te vinden die extra aandacht nodig hebben! Ik kan haar dus van harte aanbevelen! Ze is gewoon TOP!

2012-04-05 - Dave, Rotterdam

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
67. Al 6 maanden lang had ik een vervelende schouderpijn. Al een tijdje zocht ik naar goede massage-praktijk. Ik ben al bij veel massage salons geweest, maar mijn schouderpijn verminderde daardoor niet of nauwelijks. Toen zag ik dat lemonGrass Health Massage net was geopend en Thaise massage op medische basis doet. Ik ben er naar toe gegaan en werd geholpen door Natty. Een deskundige vriendelijke dame met sterke handen. De massage is niet pijnloos en het leek zelfs erger te worden, maar dat bleek normaal. Ik ben nu drie keer geweest en ik voel mij een stuk beter. Ik voel geen pijn meer en eindelijk ben ik ervan verlost dankzij de deskundigheid van Natty van LemonGrass. Dank je wel. Ik kan dit iedereen aanbevelen. LemonGrass is volgens mij de beste massage praktijk van Den Haag.

2012-04-04 - Marco, Den Haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
68. Ik had nergens pijn, maar na de massage kwam ik erachter dat ik toch behoorlijk vast zat. Bleek dat mijn spieren losser konden dan verwacht! Erg goed. Een heerlijke ontspannende massage.

2012-03-14 - Floor van Hees, Den Haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
69. Keurig op tijd, kon meteen doorlopen, geen wachttijd, keurige frisse zaak, precies wat de naam doet vermoeden, en topkwaliteit massage gehad, ze weet precies wat ze doet, heb een traditionele thaise massage gehad, ik vind het erg professioneel wat ze met me deden, ook keurig gevraagd tevoren of er klachten waren en daar werd extra aandacht aan besteed, ik ga er zeker vaker naar toe, erg vriendelijke mensen en een goeie sfeer, muziekje erbij, ik krijg nu opnieuw weer zin om te gaan nu ik dit typ!

2012-03-02 - Marcel, Alphen ad Rijn

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
70. Hele fijne 2 uur durende uitgebreide meassage gehad was voor de eerste keer dat ik er heenging en zekerweten dat ik weer terugga bedankt lemongrass

2012-02-25 - Harold, Denhaag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
71. Eindelijk een serieuze goede massagepraktijk gevonden. Ik ben zeer deskundig behandeld en verlost van mijn pijnen die ik al weken had. De ontvangst is erg prettig en ontspannen en de zaak ziet er zeer schoon en verzorgd uit. Heel goed dames. Ik kom snel weer.

2012-02-25 - Richard, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
72. I went for a tradional Thai massage last night (24/02/12) and I was impressed with the friendly service and quality of the massage. I highly recommend it to anyone who wants to destress and losen any tight muscles.

2012-02-25 - Jermaine Stallenberg, Den Haag

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
73. Ik ben zwanger en ik ben heerlijk gemasseerd! Masseuse heel aardig en de ruimte fris en schoon. Dat wordt nog een afspraak dus

2012-02-13 - Birgitte, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
74. Op advies van vriendin naar Lemon graas in de Elandstraat gegaan voor massage ,namelijk veel last van mijn rug. nou ik kan iedereen dit aanraden voelde mij kiplekker na afloop werd geholpen door een zeer vriendelijk dame uit Thailand zeer profesioneel mooie zaak schoon en zeker dat ik weer terug kom verder wil ik Da bedanken die mij geholpen heeft zeer vriendelijk helaas sprak zij nog niet zo goed de Nederlandse taal.

2012-02-03 - jano, voorburg

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 8
row_gray
75. Vandaag heerlijke tai massage gehad van Phoe, echt van top tot teen flink aangepakt en het was heerlijk. Ik voel me weer als herboren en ik ga zeker terug.

2012-01-20 - J de b, Den haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 8
row_gray
76. I had used another massage centre but was looking for a new one for several reasons. After trying Lemon Grass I was so happy that I discovered a great massage centre! The staff are very skilled and can adjust from soft to firm, hitting all the right spots. I can recommend this place to anyone.

2012-01-15 - Kei, Den Haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
77. Hierbij mijn ervaringen: Vandaag heb ik een zeer vakkundige massage gekregen. Ik was gisteren naar de dokter geweest met lage rugpijn klachten, de dokter zei insmeren. Maar ik ben naar deze massage salon gegaan en heb een originele massage zonder olie gekregen, puur de Thaise originele massage. Ik voelde mijn spieren behoorlijk en nu na circa 6 uren is het een verademing. De zeurende pijn is weg, dit is zeer positief te noemen. Mevr. Nettie heeft me wel een zeer goede massage gegeven, waar ik erg dankbaar voor ben. Daar kan geen fysiotherapie tegen op. Hartstikke goed! Ga zo door. Hartelijke groet, T. Pronk

2012-01-10 - T. Pronk, Voorschoten

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
78. De salon is netjes en ontvangst plezierig. De eerste keer aangegeven dat ik wat last heb van been, hand en schouder. En wilde graag een stoel massage om uit te proberen. Na even op de stoel vond Natty een behandeling op de bedden beter te doen. Ik heb dit als professioneel ervaren en knapte er prima van op. Triggerpoints wist zij te vinden en te adviseren wat het beste is. De Thaise Medical massage is niet voor tere velletjes, gaat diep en kan even wat pijnlijk zijn, wel een idee dat dat beter is. Ga er voor de derde keer heen, Prima!

2012-01-10 - Paul, Den haag

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
79. Ik ben buitengewoon goed geholpen door Mw. Natty. Zuij masseert op een wonderbaarlijk genezende wijze. Ik ben na een behandeling Thai massage door Mw Natty gedurende tenminste twee weken verlost van mijn pijnen en voel mij fitter. Voorts is zij zeer vriendelijk en goedlachs!

2011-12-31 - E.L.Samuels, 's-Gravenhage

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 8
row_gray
80. Goede wijn behoeft geen krans! Een massage praktijk zoals het hoort! Perfectie, deskundigheid.! De deskundig uitgevoerde massages zijn een weldaad zowel therapeutisch als ontspannend. Wij raden iedereen aan naar deze nieuwe salon te gaan!

2011-12-13 - M., Den Haag

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
81. Ik heb gisteravond een thaise massage gehad en het was geweldig! Deze dames zijn heel vakkundig en zeer vriendelijk. Ik was helemaal stijf vanwege te veel stress en deze massage heeft zeker geholpen! Ik kom zeker terug! Ik beveel LemonGrass van harte aan!

2011-12-13 - Barbara, Den Haag

algemene indruk: 8 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10
row_gray
82. Natty en haar collega Mel hebben ons echt heel goed gemasseerd! Natty heeft een heel professionele en tegelijkertijd persoonlijke zaak in ons Zeeheldenkwartier opgezet. Wij komen zeker terug!

2011-12-04 - Mignon, Den Haag

algemene indruk: 8 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
83. Het heeft wat moeite gekost om een massagepraktijk te vinden die aan mijn verwachtingen kan voldoen. LemonGrass Health Massage is de eerste praktijk waar ik met een op de juiste professionele wijze ben gemasseerd en met een zeer tevreden gevoel de winkel heb verlaten. Hier had Den Haag behoefte aan. Niet te vergelijken met die Chinese en Thaise massagewinkels in de binnenstad en elders. Schoon, netjes, fijne sfeer, aardige gastvrouwen, professioneel en discreet. Zeer goed!! Mijn complimenten.

2011-11-20 - Marlyn, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
84. LemonGrass is one of the best Massage Saloons in The Hague.The hostesses are competent, friendly and nice. The hot tea is excellent. They are doing good job there. Once you visited LemonGrass and you will keep coming...

2011-11-19 - Mister S., The Hague

algemene indruk: 8 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 8
row_gray
85. Aangename ontspannen sfeer, rustige zachte achtergrondmuziek. Massage voor een uur genomen maar een extra half uur bijgeboekt. Werkelijk heerlijke professionele massage. Geen geaai en gestreel maar werkelijk voelbare diepe verlichtende massage. Ik boek de volgende keer direct twee uur. De thee die ik kreeg na de behandeling was opmerkelijk lekker.

2011-11-17 - Almo, Den Haag

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
86. My first experience at lemongrass was amazing. The salon was clean, the atmosphere was calm and relaxing, the hostess was very friendly and the massage was one of the best I've ever had. So thank you ladies, you will definitely see me again.

2011-11-17 - Jill Wade, The Hague

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9
row_gray
87. Ik heb bij Lemongrass een heerlijke nek-schouder massage ondergaan in een vriendelijke ontspannende ambiance bij heerlijke rustgevende muziek. Ik werd geholpen door Nattie en voelde me zeer op mijn gemak. Jammer dat die 30 minuten zo snel om zijn! Ik kom zeker terug!

2011-11-16 - I kunst, Den haag

algemene indruk: 7 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 7
row_gray
88. I had my first massage today in Lemongrass. Natty is great! A nice lady with strong hands and I feel very good and I'll definitely be back soon again.

2011-11-15 - Arjan, Den Haag

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 8
row_gray
89. Met veel plezier kijk ik terug op de aangename goede massage die ik heb gehad bij LemonGrass Health Massage. Mooie winkel, aangename sfeer en deskundige massage. Ik verliet de praktijk als herboren. Ik kom snel weer terug.

2011-11-14 - Henk de Vries, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 8
row_gray
90. Werkelijk een ontdekking. Heerlijke goede massage. Ik ben een rugpatient en mijn benen doen na inspanning ook pijn. Ik heb mij laten masseren door Natty. Een prettige persoonlijkheid waarbij je je direct op je gemak voelt. Sterke handen en ze weet als gauw de juiste plekken te vinden. Na behandeling voelde ik mij herboren. De pijn in de rug was weg en ik liep weer als een kievit. Echt een aanrader. Hier zal ik regelmatig terug komen. Wat een ontdekking.

2011-11-13 - Angela Duprix, Den Haag

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 8
row_gray
91. Positief: Vriendelijke ontvangst, aangename en rustgevende kleuren. Aangename rustgevende muziek. Ook positief is dat je met Natty kunt bespreken of je de massage als aangenaam of ongemakkelijk ervaart en dat ze zich aanpast aan de wens van de klant! Ik heb de massage als aangenaam ervaren! Verder wens ik Natty heel veel geluk met haar praktijk en volgens mij gaat ze er een succes van maken!

2011-11-11 - Inge Kunst, Den haag

algemene indruk: 7 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 7
row_gray
92. Eindelijk een nette, keurige massagesalon in Den Haag met professioneel geschoold personeel. Ik ben vakkundig gemasseerd en de pijn in mijn nek en schouders was na de massage geheel verdwenen. Helaas kwam de pijn later - in mindere mate - weer terug, maar je moet je zeker een keer of 4 a 5 laten masseren voordat het echt wegblijft. Ik kan dit iedereen aanraden.

2011-11-10 - Mark van Bommel, Den Haag

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 8
row_gray
93. Zeer goede massage. Het personeel is zeer deskundig. Heerlijke ontspannende massage gehad. Ik viel bijna in slaap. Mooie zaak, netjes en schoon. Ik ga zeker binnenkort weer terug. Heerlijk.

2011-11-09 - Khon Aroomdi, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 8
row_gray
94. Zeer professioneel. Mooie praktijk. Goed verzorgd en netjes. Rustig en ontspannend. Deskundig en vriendelijk personeel. Ik kom zeker nog eens terug.

2011-11-08 - R. van Hees, Den Haag

algemene indruk: 8 | service: 7 | prijs / kwaliteit: 8

 

  Copyright (c) 2007 - 2017, Zoeken.nu. All rights reserved.
partners algemene voorwaarden bedrijven FAQ over deze site klantmeter contact